logo

Despre

Iubim fotografia, filmarea, dar mai ales calitatea si satisfactia clientilor!

Wedding-Channel, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul productiei foto si video, ofera servicii pentru evenimente private si nu numai.

  • Suntem o echipa formata din profesionisti, in special productie de evenimente (ce presupune deplasare in teren la locatiile clientilor).
  • Aparatura foto-video pe care o detinem, este de ultima generatie (Aparate foto / video mirrorless SONY + alte echipamente profesionale pentru imagine si sunet, inclusiv statii grafice, ghimbal pentru stabilizarea imaginii, macara video, drona, CableCam (camera video pe cablu), lumini pentru locatii, microfoane si recorder audio, etc.).
  • Scopurile noastre sunt: sa realizam servicii foto-video de calitate si sa producem satisfactie in randul beneficiarilor. Facem mereu eforturi pentru a atinge aceste scopuri, de aceea ne perfectionam continuu si punem „la bataie” toata experienta acumulata, pentru a crea amintiri unice.
  • Valorile noastre centrale sunt: calitate si profesionalism, seriozitate maxima, respect si atentie orientate spre multumirea clientilor, buna comunicare pentru intelegerea nevoilor acestora. Ne dorim sa cream relatii cat mai apropiate cu clientii nostri, pentru ca stim ca oamenii trebuie sa aiba in primul rand incredere in cei carora le incredinteaza valoroasele lor amintiri.
  • Asadar, pentru noi conteaza: SERIOZITATEA, PROFESIONALISMUL, CALITATEA, SATISFACTIA SI DISCRETIA!
Pentru aceasta am creat: Wedding-Channel.
Cristi Prisneanu

Cristi Prisneanu

Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre ofertele noastre.